I en stor familj har man ingen tid för sig själv

De är sällan man har mycket tid över för sig själv när man har en stor familj. När man är förälder och är hemma är det inte direkt tid för att bara slappna av. Det är den tiden i livet då man kan känna sig mer avslappnad och mindre stressad när man är på jobbet istället för när man är hemma. Det är ganska konstigt ändå, men det blir svårt att ens få en minuts egentid hemma när man har små barn som behöver uppassning och som hela tiden ska vara på en.

Jag kände mig väldigt stressad i början och tyckte att det var svårt att hinna med allting. Jag hann med det och gör det nu också men det kändes inte som att jag skulle hinna med det och därför blev jag bara så stressad. Började dock gå på samtal hos Anna Söderlind här på Södermalm. Det var via Rosen Kommunikation som erbjöd samtal med terapeutisk inriktning med rosenmetoden. Det handlar om att få en djupare förståelse för sig själv. Gå djupare in i sig själv och att även veta att det är det som påverkar en och som har effekt.

Visste ingenting om rosenmetoden innan jag gick till Rosen Kommunikation. Visste bara att de hade några sorters terapeuter och att de erbjöd samtal och det var precis det jag kände att jag behövde. Gå till någon för att prata av mig. Och rosenmetoden visade sig fungera väldigt bra för mig i alla fall. Tror att det är som med alla former av terapi att det finns de som fungerar bättre för en och de som fungerar sämre och så får man helt enkelt bara försöka hitta den metod som passar en själv bäst.
De som får en att bli sitt rätta jag igen.