När hela familjen går till frisörsalongen

Många föräldrar väljer att klippa håret på sina barn på egen hand. Det gjorde jag också men när de fyllde sex och började förskolan så var det slut på det. Då tyckte jag att det var bättre att gå till en frisörsalong och låta en riktig frisör fixa till frisyrerna åt dem för att det faktiskt skulle bli bra. Mycket roligare för dem också att kunna känna sig stolta i sina frisyrer.

Beauty By Us är en frisörsalong i Vasastan som jag har gått till själv också och där jag har sett flertalet barn bli klippta. Och det är viktigt att det är frisörer som har mycket tålamod för i alla fall mina små busfrön är inte alls vidare pepp på att sitta still alldeles för länge utan då brukar de börjar krångla och skruva på sig och det är också en anledning till att jag tycker att det är svårt att klippa håret på dem på egen hand.

De på Beauty By Uss frisörsalong gör det både snabbare och bättre än vad jag gör på egen hand. Och så är det faktiskt inte alls så farligt pris heller, det är helt okej. Så känner verkligen att jag kan känna mig trygg med att få hjälp av de på Beauty By Us. Brukar alltid se till att vi hamnar hos en och samma frisör varje gång när vi går till frisörsalongen och det gäller både om det är jag eller barnen som ska klippa sig.