Inredning som fritidsintresse

Ja, måste nog säga att inredning och att ta hand om hemmet är lite av ett fritidsintresse för mig. Det är något jag verkligen tycker om att göra. Det gör så mycket när man kan lägga tid på att göra om hemma, utifrån olika årstider och högtider och sådant. Sen tycker jag att det är roligare att fixa med inredningen inomhus än vad jag tycker det är att fixa med utsidan på villan. Markiser till exempel, det har jag skjutit upp att köpa ett bra tag. Vi har ett par mörkblå som är ganska fina, så det är inte det. Men vi har ju ett rött hus så jag tror att det skulle passa ännu bättre om vi hade markiser i mörkgrått. Tror jag får se till att beställa ett par nya markiser från VÄLaSTÄDAT, kanske i mellandagarna när det är rea, om de har rea på sina produkter, det vet jag faktiskt inte. Det är inte alla som har det även om det är ganska många.

Jag tyckte om att inreda redan som liten. Redan som ung var det att stort fritidsintresse och jag brukade spela väldigt mycket spel där man fick bygga upp sitt egna hus och sen inreda det. Tror faktiskt att jag glömde att sätta upp markiser då också. Det är helt enkelt bara något jag tycker ska finnas där utan att jag ska behöva tänka på det så mycket själv.

VÄLaSTÄDAT har väldigt många snygga markiser, det vet jag faktiskt ändå, för jag har varit inne på deras hemsida och kollat. Det har bara inte blivit av att jag har lagt någon beställning.
Inte hittills i alla fall.