Äntligen kan jag ha långa naglar

Har äntligen kunnat skaffa mig nagelförlängningar. Har väntat på att kunna göra det i flera år. När jag var yngre så spelade jag mycket gitarr och blev riktigt duktig. Är det fortfarande väldigt bra på det men spelar inte alls så ofta. Så nu kände jag att det var dags att förverkliga drömmen om att ha långa och vackra naglar, att gå till SQ Cosmeticss salong och få dem gjorda.

Hoppas bara på att de kan hålla sig nu också så att jag inte lyckas bryta av dem. Tydligen så ska de hålla ganska bra, men jag som aldrig ens haft långa egna naglar tycker att det är väldigt ovant. Brukade alltid bita ner naglarna men inte nu längre. Och jag menar jag känner mig mycket snyggare med naglarna så här. Vet inte om det är något som andra lägger märke till men jag gör det själv i alla fall. Är fullt medveten om dem hela tiden.

SQ Cosmetics ligger i Gävle, ganska nära mitt jobb, så det är väldigt smidigt att gå dit efter jobbet för att bara fixa naglarna snabbt. Fast snabbt går det inte, det tar ändå lite tid att göra dem men så håller de länge sen också, i flera veckor. Kanske ska ha naglar som mitt nya fritidsintresse. Nej, men jag får komma på något nytt fritidsintresse nu när jag inte spelar gitarr längre, något som jag kan göra trots nagelförlängningarna.